Csomagkihordás futárszolgálati segítséggel

ZenitSofőr - futárszolgálat és sofőrszolgálat
Szinte mindegyik cég, vállalat működése során legalább egyszer előfordul az a pillanat, amikor egyszerre több címzetthez szükséges eljuttatni valamilyen küldeményt. Lehet az promóciós anyag vagy karácsonyi ajándék, tíz címzett, esetleg tízezer, az összes címzett egyformán fontos, legalábbis kézbesítési szempontból bizonyosan. Egy csomagkihordási árajánlatkérés esetén több fő tényezőt kell figyelembe venni a végleges díj kalkulálásához, ezek a következők: címzettek száma, címek elhelyezkedése, kézbesítésre szánt idő, csomagok terjedelme és súlya.

A futárszolgálat kapacitásától függhet a munkavégzés összideje, nem mindegy, hogy kétszáz küldeményt hárman vagy tízen visznek. Amit tíz futár két nap alatt kézbesít, azt hárman nagyjából egy hétig hordják, márpedig sok esetben az idő nem elhanyagolható. Ezen felül a küldemény állaga sem utolsó szempont, gondoljunk csak bele, mekkora különbség van negyven levél és negyven rúd bejgli között! Nem szabad elfelejteni azt sem, a szállítás napjai alatt, hol töltik az éjszakát a csomagok. Veszélyes játék ugyanis, ha a futárok a futárszolgálat által rájuk bízott küldeményeket autójuk csomagtartójában tartják vagy azért, mert máshol nem tudják elhelyezni vagy azért, mert így a reggeli kezdéskor megspórolhatják a bepakolás idejét. Amelyik futárszolgálat komolyan veszi magát, az biztosít egy olyan raktárhelyiséget, amelyet a munkaidő végeztével igénybe tudnak venni a cég futárai.

Van kétszáz ajánlott levelem, mivel tudnak többet, mint a posta? Ezt a kérdést már jónéhány futárszolgálati diszpécser megkapta telefonon vagy emailen. A válasz egyszerű. Míg a postára el kell juttatni, - valószínűsíthetően - hosszas sorban állás után feladni, a kézbesítést azonnal fizetve, addig a futárszolgálat házhoz megy, a küldeményt helyben átveszi a feladótól, a címzettet igény esetén előre értesíti telefonon, az átvételi lapokat rövid időn belül felár nélkül visszajuttatja. Mindezt ekkora tételnél már érzékelhető árkülönbség nélkül!

»»» Este is csöngethetnek a brit postafutárok

»»» Mi mindenre jó egy futárszolgálat?

A Zenit Futárszolgálat Facebook oldala