Gyakran Ismételt Kérdések

1, milyen súlyú és méretű küldeményeket szállítanak?

A Zenit Futárszolgálat autós futárszolgálat. Nálunk nincsenek méretkategóriák, ami befér egy autóba, azt mi elvisszük. Természetesen a küldemény és a futárautó biztonságának érdekében nem feszegetjük a határokat, azaz csak annyit pakolunk a járműbe, ami még minden szempontból biztonságosnak mondható.

2, nem sürgős a szállítás, adnak árkedvezményt?

Cégünk nem gyűjtőfuvarozós rendszerben dolgozik, a híváskor azonnal indul egy kolléga a megadott címre. Ezáltal viszont sajnos nem áll módunkban kedvezményes árat adni a szállítás nem sürgős mivolta miatt. Ilyen esetekben javasoljuk, keressen meg olyan szállítmányozási céget, ahol gyűjtőfuvarozással foglalkoznak.

3, miért válasszuk a piacról pont a Zenit Futárszolgálatot?

2004 óta állunk ügyfeleink szolgálatára, az elmúlt években több száz cég és magánszemély bízott meg bennünket, mely során kollégáink több százezer kilométert teljesítettek szerte Európában. Nem ismerünk lehetetlent, legfeljebb kihívással teli megbízást. A hosszú távú partnerség hívei vagyunk, ezért mindent megteszünk megbízóink megelégedettsége érdekében, ami tőlünk telik.

4, mennyivel előre szóljunk rendelés leadásakor?

Ez attól is függ, mi az indulási helyszín. Budapesten és környékén egy-másfél órás kiállási időt vállalunk, a fővárostól távolodva ez az idő a távolsággal egyenes arányban növekszik. Előre megbeszélt időpontra is van lehetőség, akkor a futár annyival korábban indul el a feladó címére, hogy pontosan érkezzen meg.

5, többe kerül vidékről Budapestre szállíttatni, mint fordítva?

Nem. Az iránynak nincs jelentősége az ár szempontjából, akár vidékről szállítunk fel Budapestre csomagot, akár Budapestről viszünk le valamit vidékre a díj ugyanannyi marad. Azt azonban figyelembe kell venni, hogy vidéki kezdésnél a felvétel időpontja a távolságtól függően kitolódhat, erről pontos információt kollégánktól kérdezhet.

A Zenit Futárszolgálat Facebook oldala