Miért érdemes rendezvényre sofőrszolgálatot hívni?

ZenitSofőr - futárszolgálat és sofőrszolgálat
Manapság szinte már presztízskérdés egy céges parti, vagy esküvő alkalmával, hogy a szervezők minél színvonalasabb körítést adjanak az eseményhez. Ezen körítések egy része látványos ugyan, ám nem szolgálja közvetlenül a vendégek kényelmét. Aki igazán körültekintően készül a rendezvényre, odafigyel minden apróságra, beleértve a résztvevők oda, vagy éppen hazajutására is. A sofőrszolgálatok rendezvénybiztosítása egy olyan kényelmi szolgáltatás, amely igazán jó hírét viheti a házigazdáknak, hiszen az átmulatott este után a sofőr az, aki otthonába fuvarozza a vendéget, méltó lezárásaként a programnak.

Hogy egyelőre mégsincs nagyobb mértékben elterjedve a kitelepüléses módszer, az mindössze annak köszönhető, hogy általában lényegesen nagyobb költségre számítanak a szervezők, ami a szolgáltatás árát illeti, ezért sokan addig sem jutnak el, hogy árajánlatot kérjenek a sofőrszolgálattól, mivel előre borítékolják a „megfizethetetlen” kategóriát. Pedig ez a feltételezés közel sem állja meg a helyét, egyrészt a több százezres vagy akár milliós költségű rendezvényhez képest elenyésző, már néhány tízezer forintos végösszeg miatt, másrészt a lehetőségek számának sokszínűsége, ezáltal az ár rugalmasságából fakadóan.

A sofőrszolgálat kitelepüléses megbízás esetén a rendezvény megkezdése előtt már a helyszínre vonul a sofőrökkel és az őket fuvarozó gyűjtőautókkal, és mindaddig maradnak, amíg a program véget nem ér vagy a megbízatás le nem jár. Eközben forgó rendszerben szállítják el a vendégeket saját autóikkal, majd a célállomásoktól a gyűjtőautó viszi vissza a sofőröket a helyszínre, ahol várakoznak a következő ügyfélre. Mindez történhet egyéni fizetéssel vagy gyűjtőszámlán.

»»» Futárszolgálat Magyarországon - mennyi az annyi

»»» Amire egy sofőrszolgálat esetében jó odafigyelni

A Zenit Futárszolgálat Facebook oldala